nm-tek.si

Atletski klub KrkaAtletski klub Krka kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 031 679 166. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Atletski klub Krka Novo mesto smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

Atletski klub Krka - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Atletski klub Krka Novo mesto

Poštni predal 241
    8105 Novo Mesto

Davčna št.: SI26550083


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran nm-tek.si - Atletski klub Krka na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani nm-tek.si - Atletski klub Krka, in s tem sporočamo drugim, kaj nm-tek.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Atletski klub Krka -

nm-tek.si

×
d

nm-tek.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam